DOLAR 34,2811 0.47%
EURO 37,2142 0.4%
ALTIN 2.978,440,83
BITCOIN 23249041.27854%
Çanakkale
12°

KAPALI

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Roma’ya 6-1 Mağlup Oldu

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Roma’ya 6-1 Mağlup Oldu

ABONE OL
18 Ekim 2024 00:36
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Roma’ya 6-1 Mağlup Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GALATASARAY Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında İtalyan ekibi Roma‘ya 6-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ile Roma Teknik Direktörü Alessandro Spugna açıklamalarda bulundu.

METİN ÜLGEN: İLK KEZ YER ALDIĞIMIZ BİR LİGDE BU KADAR YAPABİLDİK

Karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen, “Rakipler tempolu ve temaslı oynuyorlar, iyi oyunculara sahipler. Kendi sahamızda biraz açık oynadığımızda bu fark da skora yansıdı. Biz cevap veremedik. Bireysel hatalar da gelince farklı bir skor oluştu. Şampiyonlar Ligi çok önemli bir yer ve önemli takımlar var. Buradan ders çıkaracak olursak, ligde şampiyon olmamız durumunda seneye daha farklı olabilir. Ama bir tecrübe mutlaka gerekiyor. İlk kez yer aldığımız bir ligde bu kadar yapabildik” diye konuştu.

‘ÇOK TEMPOLU VE TEMASLI OYNUYORLAR’

Savunma anlamında daha dikkatli olmak gerektiğini söyleyen Ülgen, “Biz de takımları tanımış olduk. Çok tempolu ve temaslı oynuyorlar. Türkiye’de faul olanlar, ne yazık ki Avrupa’da olmuyor. Savunma anlamında daha dikkatli olsaydık, kontratağa yönelik oynasaydık belki biraz oyunu tutabilirdik” ifadelerinde bulundu.

ALESSANDRO SPUGNA: 6 GOLDEN FAZLASINI DA ATABİLİRDİK

Grup için önemli bir 3 puan aldıklarını dile getiren Roma Teknik Direktörü Alessandro Spugna, “Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bir an önce maçı koparmak ve 3 puanı almak istedik. 90 dakika iyi oynadık, 6 golden fazlasını da atabilirdik. Giren ve çıkan oyunculardan çok memnunum, grup için önemli bir 3 puan oldu” dedi.

‘ZOR BİR GRUBA DENK GELDİLER’

Galatasaray’ın iyi oyunculara sahip olduğunu ifade eden Spugna, “Kolay değil tabii ki, zor bir gruba denk geldiler. İyi oyunculara sahip olduklarını düşünüyorum. Gelecek adına onlar için de güzel bir tecrübe oldu. Bu arada her şey bitmiş değil. Geçen sene Paris Saint-Germain de ilk 2 maçını kazanamamıştı ama sonra gruptan çıkmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi’nde her şey mümkün” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.