DOLAR 34,2547 0.1%
EURO 37,1308 0.29%
ALTIN 3.013,220,72
BITCOIN 0%
Çanakkale
19°

AZ BULUTLU

15:37

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Rashica neden yok? Rashica sakat mı, cezalı mı? Rashica kadroda yok mu?

Rashica neden yok? Rashica sakat mı, cezalı mı? Rashica kadroda yok mu?

ABONE OL
20 Ekim 2024 16:24
Rashica neden yok? Rashica sakat mı, cezalı mı? Rashica kadroda yok mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig devi Beşiktaş, ligin 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile sahasında karşılaşacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Mustafa İlker Coşkun oturacak. Peki, Rashica neden yok? Rashica sakat mı, cezalı mı? Rashica kadroda yok mu?

RASHİCA NEDEN YOK?

Ligde çıktığı 7 mücadelede 5 galibiyet ve 2 beraberlik yaşayan Beşiktaş, haftaya 17 puanla 3. sırada girdi. Konyaspor ise bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Süper Lig’in kalan bölümünde yaptığı 8 müsabakanın 3’ünü kazanan, 2’sinde berabere kalan ve 3’ünden mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 11 puanla 8. basamakta yer aldı.

İLK 11’LER

Beşiktaş ; Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Ndour, Gedson, Muçi, Rafa Silva, Semih , Immobile.

Konyaspor ; Slowik, Boraniyasevic, Adil, Uğurcan, Guilherme, Boateng, Bazoer, Pedrinho, Aleksic, Yusuf, Kramer.

RASHİCA HAKKINDA AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, Kosova Milli Takımı’nda sakatlanan Milot Rashica’nın uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem saptandığını duyurdu. Rashica, UEFA Uluslar Ligi’ndeki maçta ağrı nedeniyle oyuna devam edemedi.

Beşiktaş Kulübü, Kosova Milli Takımı’nda sakatlanan Milot Rashica’nın uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem saptandığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Rashica’nın Kosova Milli Takımı’nın dün UEFA Uluslar Ligi’nde Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile oynadığı müsabakada uyluk iç kısmında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemediği bildirildi.

Milot Rashica’nın çekilen MR’ında uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem saptandığı kaydedildi. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun tedavisine başlandığı aktarıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.